Geyik Kafe

Çalışma Saatleri
İşletmemizde gün hafta içi saat 08.00’da başlar ve 17:00’da son bulur.

Geyik Kafe Hakkında
Sıhhiye`de küçük bir dağ evi!

Ders aralarında, öğle molasında veya akşamları dostlarla vakit geçirmek için harika bir yer. Pencerelerinden dışarıyı seyrederken otantik ortamı, ahşap işlemeleri ve içinizi ısıtacak tarihi atmosferi kendinizi bir masalın tam ortasında hissettirecek. Kısa sürede öğrencilerimizin gözdesi haline gelen Geyik Kafe, öğrencilerimizin taleplerini dikkate alarak menülerini de ona göre şekillendiriyor.Ayrıca Türk Kahvesi de muhakkak denemeniz gereken tatlardan!

Adres : H.Ü.Sıhhiye Kampüsü 5. Nolu Otopark Yanı SIHHİYE / ANKARA
Telefon : 0 312 305 30 75