Minik Hacettepeliler Kreşi

Minik Hacettepeliler Kreşi; 15. Nisan. 2013 tarihinden bu yana güçlü kadrosu ve “Gelişimsel Hedefli Eğitim Programı” ile 6-36 aylık bebek ve çocuklara 7/24 hizmet vermektedir.

Gruplarımız

• 6-12 ay
  • 13-18 ay
  • 19-24 ay
  • 25-36 ay

Bebek ve çocuklarımızın; hijyenik ortamlarda, temel özbakım ihtiyaçları karşılanarak; sağlıklı, mutlu ve güvenli büyümelerini destekleyecek sıcak aile ortamı sunulmaktadır.

Bebek ve çocuklarımızın; kreşe başladıkları ilk hafta ve devam eden süreçte periyodik olarak “Gelişimsel Değerlendirmeleri” yapılmaktadır. Eğitim Programlarımızın temelini oluşturan Gelişim Değerlendirmeler ile bireysel farklılıklar da ele alınarak; zengin uyaranlar içeren, bütüncül olarak gelişim alanlarını destekleyen ve görülebilecek yetersizlikleri önleyen, açık oyun köşelerinde gözlemleyerek-deneyerek-yaşayarak ve oynayarak öğrenme süreci gerçekleşmektedir.

Çocuklarımızın yaş ve gelişim özelliklerine göre planladığımız program sürecimizde; onların güvenli bağlanmalarını sağlamayı, benlik algılarının temel adımlarını atmayı, özdeğer algılarını yükseltmeyi, farklılıklara açık olmalarını sağlamayı, sosyal bir grubun parçası olma bilincini ve hayata uyum becerilerini kazandırmayı, yaratıcılıklarını desteklemeyi hedeflemekteyiz.

“Minik Hacettepeliler Kreşi Aileleri Destekliyor” , “Velilerimiz Görev Başında” ve “Bireysel veli ve Tanışma Toplantılarımız” programlarımızın katkısı ile velilerimiz ile sürekli iletişim halinde bulunmakta ve velilerimizin etkin katılımları da sağlamaktayız.

Adres: Hacettepe Üniversitesi Sıhhıye Yerleşkesi Geyik Kafe Arkası
Tel: 0 312 305 31 70 / 71 / 72