Beytepe Misafirhanesi ve Öğrenci Blokları

Beytepe Misafirhanesi ve Öğrenci Blokları, 2 blok kız öğrencilere ve 1 blok da misafirhane olarak toplam da 3 blokta hizmet vermektedir. Öğrenci Blokları 64 kız öğrenci kapasitesine sahiptir. Misafirhanede ise 27 oda mevcuttur.

Misafirhanemiz öncelikle Üniversitemizde seminer, kongre, vb. etkinliklere katılan misafirlerimize ve öğrencilerimizin birinci derece yakınlarına (anne, baba, kardeş) hizmet vermektedir.

Öğrenci Bloklarında giriş-çıkışlar sabah 06:00 ile gece 02:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Öğrenci Bloklarındaki odalar, öğrencilerimize aile ortamı rahatlığında çalışma olanağı sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. Her odada banyo, tuvalet, mutfak, yatak, çalışma masası, elbise dolapları, yemek masası, çift kişilik koltuk berjer- etajer ve buzdolabı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz internet bağlantısından yararlanabilmektedir. Her blokta çamaşır, kurutma makineleri ve ütünün bulunduğu çamaşırhane bulunmaktadır. Sıcak su hizmeti verilmektedir.

Lisans ve lisansüstü düzeyde eğitimlerini devam ettiren öğrencilerimiz de Öğrenci Bloklarından yararlanabilmektedir.

Öğrenci Bloklarından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin, ilan edilen başvuru tarihleri içerisinde başvurmaları, başvurular sırasında öncelikle Beytepe Öğrenci Evlerine yerleşmeye hak kazanmaları, kayıtlarını yaptıktan sonra idareye dilekçe ile müracaat ederek süit odalara geçme talebinde bulunmaları gerekmektedir.