Geleneksel 19. Ayva Basketbol Kupası Hacettepe'nin
Geleneksel 19. Ayva kupasında Basketbol Erkek takımımız Ankara 2. Basketbol Kadın takımımız Ankara Şampiyonu olmuştur.
TEKNOFEST Savaşan İHA Yarışmasında "En İyi Sistem Mimarisi" ödülü İnsansız Hava Araçları Topluluğunun
TEKNOFEST Savaşan İHA Yarışmasında "En İyi Sistem Mimarisi" Ödülünü İnsansız Hava Araçları Topluluğumuz Almıştır.
Oryantiring Şampiyonası
Hacettepe Üniversitesi Öğrencimiz Kadın Takımları Sıralamasında Türkiye 2.si Olmuştur.
TEKNOFEST Birincisi Hacettepe İnsansız Hava Araçları Topluluğu
Türksat Model Uydu Yarışması Birincisi Hacettepe İnsansız Hava Araçları Topluluğumuz
2023 Türkiye Üniversite Sporları
Taekwondo Şampiyonasında Hacettepe Üniversitesi Öğrencimiz Bronz Madalya Kazanmıştır.
2023 ÜNİLİG Wushu Türkiye Şampiyonası Altın Madalya
Hacettepe Üniversitesi WUSHU Kadın Takımı 1 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz Madalya Kazanmıştır.
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
1 ALTIN - 1 GÜMÜŞ MADALYA KAZANMIŞTIR.
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig KICK BOKS Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
ÖĞRENCİLERİMİZ 1 ALTIN, 2 GÜMÜŞ, 1 BRONZ MADALYA KAZANMIŞTIR
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig ATLETİZM Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
ÖĞRENCİLERİMİZ 2 ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 2 BRONZ MADALYA KAZANMIŞTIR.
Alerjen Maddeler veya Ürünler

ALERJİYE VEYA İNTOLERANSA NEDEN OLAN BELİRLİ MADDE VEYA ÜRÜNLER

Alerjen Maddeler veya Ürünler

A.  Gluten içeren tahıllar: buğday (ör. kılçıksız buğday ve kamut), çavdar, arpa, yulaf veya bunların hibrit türleri ve bunların ürünleri
B.  Kabuklular (Crustacea) ve bunların ürünleri
​C.  Yumurta ve yumurta ürünleri
D.  Süt ve süt ürünleri (laktoz dahil)
​E.  Balık ve balık ürünleri
F.  Hardal ve hardal ürünleri
G.  Yerfıstığı ve yerfıstığı ürünlerii
H.  Soya fasulyesi ve soya fasulyesi ürünleri 
​İ.  Kereviz ve kereviz ürünleri
J.  Acı bakla ve acı bakla ürünleri
K.  Sert kabuklu meyveler: Badem (Amygdalus communis L.), fındık (Corylus avellana), ceviz (Juglans regia), kaju fıstığı (Anacardium occidentale), pikan cevizi (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), brezilya fındığı (Bertholletia excelsa), antep fıstığı (Pistacia vera), macadamia fındığı ve Queensland fındığı (Macadamia ternifolia) ve bunların ürünleri
​L.  Kükürt dioksit ve sülfitler  (tüketime hazır veya üreticilerin talimatlarına göre hazırlanan ürünler için, toplam SO2 cinsinden hesaplanan konsantrasyonu 10 mg/kg veya 10 mg/L’den daha fazla olanlar)
M. Yumuşakçalar ve ürünleri
N.  Susam tohumu ve susam tohumu ürünleri