2025 Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda Öğrencimizden 1 Altın, 1 Bronz Madalya!
22–25 Mayıs 2025 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde düzenlenen Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda, öğrencimiz Baran Türker
2025 Wushu Türkiye Şampiyonası’nda 2 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz Madalya!
Wushu Türkiye Şampiyonası’nda, üniversitemiz öğrencileri Meryem Eslem DİBEKKAYA ve Nehir Berra YILMAZ üniversitemizi başarıyla temsil etmişlerdir.
2025 Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Öğrencimizden 2 Bronz Madalya!
15–18 Mayıs 2025 tarihleri arasında Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde düzenlenen Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda, öğrencimiz Tuba Çelik,
Üniversitemiz Öğrencisi Eskrim Türkiye Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı
Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Tuğçe Rana KAYA, Kadın Kılıç branşında Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanmıştır.
2025 Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda Bronz Madalya!
Şevval ÇAKAL, Kadınlar 62 kg kategorisinde Türkiye 3.'sü olarak bronz madalya kazanmıştır.
Üniversitemiz Sporcularından KICK BOKS Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
Sporcularımız turnuvadan 3 Altın ve 1 Bronz madalya ile dönerek bizleri gururlandırmıştır.
20.Angora Kupası Üniversitelerarası Spor Müsabakaları
Masa tenisi erkek takımız 1. Masa tenisi kadın takımımız 2. olmuştur.
Oryantiring Şampiyonası
Hacettepe Üniversitesi Öğrencimiz Kadın Takımları Sıralamasında Türkiye 3.si Olmuştur.
2025 Türkiye Üniversite Sporları Kış Oyunları Kayak Alp Disiplini Slalom Türkiye Şampiyonasında
İzlem KEYSAN Bronz Madalya Kazanmıştır
Alerjen Maddeler veya Ürünler

ALERJİYE VEYA İNTOLERANSA NEDEN OLAN BELİRLİ MADDE VEYA ÜRÜNLER

Alerjen Maddeler veya Ürünler

A.  Gluten içeren tahıllar: buğday (ör. kılçıksız buğday ve kamut), çavdar, arpa, yulaf veya bunların hibrit türleri ve bunların ürünleri
B.  Kabuklular (Crustacea) ve bunların ürünleri
​C.  Yumurta ve yumurta ürünleri
D.  Süt ve süt ürünleri (laktoz dahil)
​E.  Balık ve balık ürünleri
F.  Hardal ve hardal ürünleri
G.  Yerfıstığı ve yerfıstığı ürünlerii
H.  Soya fasulyesi ve soya fasulyesi ürünleri 
​İ.  Kereviz ve kereviz ürünleri
J.  Acı bakla ve acı bakla ürünleri
K.  Sert kabuklu meyveler: Badem (Amygdalus communis L.), fındık (Corylus avellana), ceviz (Juglans regia), kaju fıstığı (Anacardium occidentale), pikan cevizi (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), brezilya fındığı (Bertholletia excelsa), antep fıstığı (Pistacia vera), macadamia fındığı ve Queensland fındığı (Macadamia ternifolia) ve bunların ürünleri
​L.  Kükürt dioksit ve sülfitler  (tüketime hazır veya üreticilerin talimatlarına göre hazırlanan ürünler için, toplam SO2 cinsinden hesaplanan konsantrasyonu 10 mg/kg veya 10 mg/L’den daha fazla olanlar)
M. Yumuşakçalar ve ürünleri
N.  Susam tohumu ve susam tohumu ürünleri