Oryantiring Şampiyonası
Hacettepe Üniversitesi Öğrencimiz Kadın Takımları Sıralamasında Türkiye 2.si Olmuştur.
TEKNOFEST Birincisi Hacettepe İnsansız Hava Araçları Topluluğu
Türksat Model Uydu Yarışması Birincisi Hacettepe İnsansız Hava Araçları Topluluğumuz
2023 Türkiye Üniversite Sporları
Taekwondo Şampiyonasında Hacettepe Üniversitesi Öğrencimiz Bronz Madalya Kazanmıştır.
2023 ÜNİLİG Wushu Türkiye Şampiyonası Altın Madalya
Hacettepe Üniversitesi WUSHU Kadın Takımı 1 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz Madalya Kazanmıştır.
Geleneksel 17. Ayva Basketbol kupası Hacettepe'nin
Erkek Basketbol takımımız Ankara 2.si, Kadın Basketbol takımımız Ankara Şampiyonu
Geleneksel 17. Ayva Basketbol kupası Hacettepe'nin
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
1 ALTIN - 1 GÜMÜŞ MADALYA KAZANMIŞTIR.
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig KICK BOKS Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
ÖĞRENCİLERİMİZ 1 ALTIN, 2 GÜMÜŞ, 1 BRONZ MADALYA KAZANMIŞTIR
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig ATLETİZM Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
ÖĞRENCİLERİMİZ 2 ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 2 BRONZ MADALYA KAZANMIŞTIR.
Minik Hacettepeliler Kreşi 2023-2024 Ön Başvuruları Devam Etmektedir

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Minik Hacettepeliler Kreşi

Kreş 2023-2024 Eğitim Dönemi Ön Başvuru Duyurusu

Üniversitemiz Minik Hacettepeliler Kreşi başvuruları devam etmektedir. Başvurular Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın web sayfasında belirtilen başvuru formunun doldurulup minikhacettepelileronkayit@gmail.com e-posta adresine gönderilmesi ile internet üzerinden yapılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Ön Kayıt Koşulları:

• 6 ayına girmiş ve 33 ay 15 gününü tamamlamamış bebek ve çocuklara ilişkin ön başvuruları kabul edilecektir.

• Ön kayıtlar minikhacettepelileronkayit@gmail.com e-posta adresi üzerinden yapılır.

• Ön kayıt başvuru formunun veli imzası ile tam olarak doldurulması ve

minikhacettepelileronkayit@gmail.com adresine eksiksiz gönderilmesi gerekmektedir. Bilgilendirme:

• Ön kayıt başvurusunda bulunan velilere minikhacettepelileronkayit@gmail.com e-posta adresinden, kayıt başvurusunda bulundukları e-posta adreslerine “ Başvurunuz alınmıştır” yanıtı iletilecektir. Geri bildirim ulaşmayan velilerin 0312 305 31 70 numaralı telefonla iletişime geçmesi önemle rica olunur.

• Başvuru formunda doldurulan bilgiler puanlamayı etkilediği için kesin kayıt hakkı kazanıldığında bu bilgilerin teyit edileceği belgeler istenecektir yanlış bilgilendirme durumunda puanlamada düşme olduğu taktirde kayıt hakkınız iptal olacaktır bu nedenle bilgilerin teyit edileceğini bilerek başvuru formunu doldurmanızı önemle rica ederiz.

• Başvurular ön kayıt formu niteliğinde olup kesin kayıt hakkı kazananlar yapılan başvuruların puanlamaları sonucunda belirlenecektir. Kesin kayıt hakkı kazanan veliler aranarak bilgilendirilecektir.

İletişim:

Telefon : 0312 305 31 70