Oryantiring Şampiyonası
Hacettepe Üniversitesi Öğrencimiz Kadın Takımları Sıralamasında Türkiye 2.si Olmuştur.
TEKNOFEST Birincisi Hacettepe İnsansız Hava Araçları Topluluğu
Türksat Model Uydu Yarışması Birincisi Hacettepe İnsansız Hava Araçları Topluluğumuz
2023 Türkiye Üniversite Sporları
Taekwondo Şampiyonasında Hacettepe Üniversitesi Öğrencimiz Bronz Madalya Kazanmıştır.
2023 ÜNİLİG Wushu Türkiye Şampiyonası Altın Madalya
Hacettepe Üniversitesi WUSHU Kadın Takımı 1 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz Madalya Kazanmıştır.
Geleneksel 17. Ayva Basketbol kupası Hacettepe'nin
Erkek Basketbol takımımız Ankara 2.si, Kadın Basketbol takımımız Ankara Şampiyonu
Geleneksel 17. Ayva Basketbol kupası Hacettepe'nin
Erkek Basketbol takımımız Ankara 2.si, Kadın Basketbol takımımız Ankara Şampiyonu
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
1 ALTIN - 1 GÜMÜŞ MADALYA KAZANMIŞTIR.
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig KICK BOKS Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
ÖĞRENCİLERİMİZ 1 ALTIN, 2 GÜMÜŞ, 1 BRONZ MADALYA KAZANMIŞTIR
Üniversitemiz Sporcularından Ünilig ATLETİZM Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı
ÖĞRENCİLERİMİZ 2 ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 2 BRONZ MADALYA KAZANMIŞTIR.
Online Başvuru Barınma Birimleri 2024 - 2025 Eğitim Öğretim Dönemi

Önemli. Lütfen Dikkatli Okuyunuz.

1- Online başvuru aşamasında başvurunuzun sonunda "Başvurunuz başarılı bir şekilde veri tabanına kayıt edilmiştir" uyarısını görüyorsanız başvurunuz tarafımızca alınmıştır.

2- Online başvuru yaparken yurt tercihlerinde "Öğrenci evleri ve Konuk evleri" tercihlerini göremiyorsanız geliriniz asgari ücretin iki katından düşüktür.

3- Online başvurunuzu yaparken yurt tercihlerinde hiç bir tercih göremiyorsanız gelir beyanı asgari ücretin iki katından az enstitü öğrencisi olabilirsiniz. Birinci online başvuru tarihlerinden sonra kontenjan olması halinde diğer başvuruların tarihleri SKSDB ana sayfasının duyuru kısmında belirtilir. Birinci başvurulardan sonra açılması muhtemel diğer online başvuru tarihlerinde Öğrenci evleri ve Konuk evleri tercihleri kontenjan olmaması durumunda kapatılabilir. Bu durumda enstitü öğrencilerimizin online başvuru formundaki yurt tercihi boş gelebilir. Enstitü öğrencilerimiz bu durumda başvuru yapamazlar.

4- Bu madde sadece Ankara ilinde ikamet eden öğrencilerimiz için geçerlidir. Ankara ilinin Akyurt, Ayaş, Beypazarı, Bala, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Evren, Güdül, Haymana, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Şereflikoçhisar ilçeleri dışında ikamet eden öğrencilerimiz online başvuru sırasında başvuru yapamayacaklarına dair uyarı alır. Teknik bir konuda aksaklık yaşanması halinde bu tip bir uyarı almayan öğrencilerimiz başvuru yapabilse dahi yukarıda tanımlanan ilçelerin dışında kalan ilçelerde ikametgahları bulunuyorsa başvuruları değerlendirmeye alınmaz. 

5. Lisans öğrencileri 30 yaş üzeri ise online başvuru yaparken başvuru yapamayacakları konusunda uyarı alır.

6. Enstitü öğrencilerimiz 35 yaş üzeri ise online başvuru yaparken başvuru yapamayacakları konusunda uyarı alır.

7. Ara sınıf öğrencilerimizden artık yıl olan kişiler başvuru yapamayacakları konusunda uyarı alır. Teknik olarak yaşanılan aksaklıklar sebebi ile başvuruyu yapabilseler dahi değerlendirmeye alınmazlar.

8. Online başvurunuzu diğer başvurulardan önce yapmanızın değerlendirme aşamasında herhangi bir avantajı yoktur.

9. Başvurunuzu güncellemek / düzeltmek için yeniden başvuru yapabilirsiniz. Yeni yaptığınız başvurunuz sayesinde bir önceki başvurunuz düzeltilerek güncellenir. Birden fazla başvuru yapmak barınma birimlerine kabul aşamasında herhangi bir avantaj sağlamamaktadır.

10. Birdefa yaptığınız online başvuru 2024-2025 eğitim öğretim yılı içinde tüm değerlendirme listeleri için geçerlidir. Bilgilerinizde gereklilik arz eden güncellemeler hariç yeniden başvuru yapmanıza gerek yoktur. 2024-2025 yılları içinde herhangi bir hak kazananlar listesinde bilgileriniz yayınlanmış ise barınma birimlerine kayıt yaptırıp yaptırmama durumunuz dikkate alınmaksızın diğer listelerde değerlendirmeye alınmayacaksınız.

11. Başvuru sırasında ilk sayfada bilgileriniz satır şeklinde geldiğinde satırın en sağında bulunan seçenekle seçiminizi yapıp başvurunuza başlayınız. Birden fazla satırla bilgisi gelen öğrencilerimiz çift anadal veya hem enstitü programında hem de lisans programında olan öğrencilerimizdir. Bahsi geçen öğrencilerimiz online başvurularını hangi kaydıyla yapacaklarını online başvuru formunun ilk sayfasından seçebilirler. Farklı öğrenci kayıtlarınızla birden fazla başvuru yapmanız halinde son başvurunuz dikkate alınır.

12. Barınma birimlerinde aktif kalmakta olan ve geçici çıkış yapmış öğrencilerimiz online başvuru yapamazlar.

13. Online başvuru sayfasına gidildiğinde sol üstte bulunan "Yurt Başvurusu İçin Tıklayınız" linkine tıklandığında gelecek olan kullanıcı adı ve şifre alanına  @hacettepe.edu.tr uzantılı mail adresinizin kullanıcı adını (@hacettepe.edu.tr uzantısı olmadan) ve şifresini  girmelisiniz. 

14. Teknik sorunlarınızı ocinar@hacettepe.edu.tr e posta adresine yazabilirsiniz. Yalnızca teknik sorunlar cevaplanacaktır. 

Barınma Birimlerine Online Başvuru İçin Tıklayınız.